BRILLEN

 

Onze aandacht, keuze en service geven wij vanuit een gunstig vertrekpunt: dat van zelfstandige opticien. Niet beperkt door strikte regels en starheid van een hoofdkantoor, maar door professionele passie. Het is ons doel om voor iedereen persoonsspecifiek een kwalitatief goede, en mooie oplossing te vinden voor zichtproblemen. Er is daarom voor iedereen wat wils: van goede standaardproducten tot bijzondere maatwerkoplossingen. Soms wat duurder, soms opvallend bescheiden geprijsd, maar altijd in een stijl die bij je past.

 

Met maatwerk bedoelen we niet alleen maatwerk brillenglazen. Ook het montuur moet in alle opzichten bij u passen, dat wil zeggen: de maten en vormen moeten voldoen aan uw gezichtskenmerken, de kleur en hardheid moet bij uw gezicht, huid en haar passen, en de bril moet bovendien voldoen aan uw voorkeuren.

We hebben bij Meijnbach Optiek een uitgebreid assortiment monturen in vele soorten, kleuren en maten. We hebben dus voor ieder gezichtstype en iedere persoon voldoende monturen in ons assortiment om tot de ideale bril te komen voor u specifiek. U vindt onder meer de volgende merken bij Meijnbach Optiek: Prada, Baldessarini, Hugo Boss, Guess, BRETT, Jette, Chloé, Silhouette, Paul & Joe, RES/REI, Look, Materika, Jos, Serengeti, Henri Julien, Dutz, Bloomdale, MODO, Vanni, LaMarca, Faconnable, Titanflex, Ray Ban etc.

 

Wat betreft de manier van kijken kunnen we grofweg de volgende typen brillen(glazen) onderscheiden: 

- Enkelvoudige brillen

- Beeldschermbrillen

- Multifocale brillen

- Bifocale brillen

- Myopie management brillen (MiYOSMART)