VEILIGHEIDSBRILLEN

Op zoek naar een functionele veiligheidsbril? Bij Meijnbach Optiek leveren we geceritficeerde veiligheidsbrillen van Intersafe en ConSpex. Daarmee kunt u uw werkzaamheden veiliger en gemakkelijker uitvoeren. Deze veiligheidsbrillen kunnen we voor u met glazen op sterkte leveren, zowel enkelvoudig als multifocaal.

 

INTERSAFE

We hebben een samenwerking met het bedrijf INTERSAFE. Dus ook als uw bedrijf of uw werkgever zaken doet met Intersafe, bent u bij Meijnbach Optiek in Kerkdriel aan het juiste adres.

Let op: zelfs als er staat dat u alleen bij Pearle (Studio) of Eye Wish terecht kunt, kunt u in werkelijkheid ook gewoon bij ons terecht voor veiligheidsbrillen en beeldschermbrillen van Intersafe! Dit komt doordat wij een van de selecte particuliere optiekzaken zijn die buiten Pearle (Studio) en Eye Wish samenwerkt met Intersafe.

 

Via Intersafe kunt u bij Meijnbach Optiek onder meer de welbekende Bollé veiligheidsbrillen op sterkte verkrijgen (zie bijvoorbeeld het model op de foto). Wanneer u namens uw bedrijf of werkgever langskomt om een veiligheidsbril van INTERSAFE aan te meten, vergeet dan niet uw opdrachtbon en / of RX-nummer mee te nemen naar onze winkel. 

CONSPEX

Naast de veiligheidsbrillen van INTERSAFE kunt bij ons ook veiligheidsbrillen bestellen van de firma CONSPEX. Conspex is specialist in levering van veiligheidsbrillen en computerbrillen op sterkte. Conspex verbindt bedrijven met gespecialiseerde lokale opticiens, met focus op maatwerk brillen voor de zakelijke markt. Samenwerkend met de beste opticiens en leveranciers van monturen en glazen onderscheidt Conspex zich in de markt door zeer hoge kwaliteit van het product, dienstverlening en goede levering. Voor meer informatie over de brillen, mogelijkheden en prijzen kunt u terecht op de website van ConSpex.